2010. január 4., hétfő

Hordozótakaró

Kezdjük rögtön egy hordozó takaróval.Ez egyénre szabottan készül,több színből lehet az anyagot választani.Kívül egy vízhatlan rétegből,belül meleg polárból készül.A belső réteg az alap termékben két réteg polárból és közte egy réteg vatelinből áll.Az anyuka felőli oldalon van egy íves zseb a baba lábainak,így azok sem fáznak a hidegben.Ezt összébb is lehet húzni kisebb baba esetében a tetején található gumival.
A külső vízhatlan réteg önmagában is használható.Ez többféle színben készülhet.
A vállpántokat a takaró oldalán lévő bújtatókba kell dugni és deréknál meghúzni,összekötni.Ezen a zseb nem íves.
És néhány kép használatban is:








Ez egy különleges takaró,a külső lila anyag ugyan nem vízhatlan,de a világoskék,ami rá került az igen.Így nem ázik át.Ez a takaró egy nagyon nagy kihívás volt számomra,és nagyon örülök,hogy sikerült megoldanom,minden percét élveztem ennek a feladatnak.Ezúton is köszönöm a megrendelőnek!A színválasztás pedig szuper!


 Lehet kérni a rétegeket külön kivehetőre is.Ez esetben egy réteg steppelt vatelinből és két réteg (zsebes) polárból áll.A vatelin réteg patenttal kapcsolódik a polárhoz.A polár réteg patenttal rögzül a külsőhöz.


Minden extra kívánságot igyekszem teljesíteni,keress bátran!És hozott anyagból is dolgozok,ez esetben írj üzenetet,hogy megadhassam a méreteket!

Rendelj most mellé mobiltokot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése